Sivut

Minä


Täältä ruudun takaa löytyy 18-vuotias nuori naisenalku. Pidän käsitöistä, ja muutama vuosi sitten ompelin vielä innokkaasti keppihevosia. Myöhemmin innostus on kuitenkin laantunut ja nykyään esimerkiksi virkkaan paljon. Sen lisäksi väkertelen säännöllisen epäsäännöllisesti kaikkea muuta kivaa. Tähän mennessä olen mm. virkannut itselleni converse-villasukat, tehnyt koirille kaulapantoja ja hihnoja yms. 

Koirista olen pitänyt aina ja vuosien saatossa monenlaiset koiraharrastukset ovat alkaneet kiinnostaa. Aikaisemmin olin vain muutaman kurssin verran päässyt "kunnolla" harrastamaan ja muuten oltiin menty vaan takapiha-agilitya ja treenailtu läheisillä kentillä omaksi iloksi, mutta vuoden 2016 loppupuolella päästiin agilityn alkeiskurssille. Vuoden 2017 alussa alkoi alkeisjatkokurssi ja tämän jälkeen tähtäimessä olisi vakinainen treenipaikka jossain ryhmässä.

Koiriin liittyvänä haaveena on joskus kasvattaa koiria, rotuna olisi todennäköisesti bordercollie, jollaisesta olen haaveillut niin pitkään kuin muistan. Vuosien saatossa myös muutkin rodut ovat alkaneet kiehtoa, näin pari mainitakseni esimerkiksi tsekinpaimenkoirat ja australianpaimenkoirat.

Valokuvauksesta on myöskin tullut tärkeä osa elämääni, rakastan kuvaamista ja kesällä 2015 ostetun järkkärin myötä harrastus on saanut aivan uudenlaisen nousun. Olin pescovege parin kolmen vuoden ajan, mutta nykyään myös kalan syöminen on jäänyt suunnilleen kokonaan pois.

Luonteeltani olen ystävällinen, melko avoin, luotettava, sarkastinen, huumorintajuinen ja suht kärsivällinen nuori naisenalku. Väsyneenä olen hidasälyinen ja nauran hysteerisesti aivan kaikelle. Aluksi saatan vaikuttaa ujolta, mutta parhaiden ystävieni kanssa minusta tuntuu etten muuta teekään kuin puhu.


Ratsastusharrastukseni alkoi vuonna 2008, kun vihdoin, monen kuukauden inttämisen jälkeen pääsin ihka ensimmäiselle ratsastustunnille. Tykkäsin kovasti paikasta ja aloin käymään siellä tunneilla. Kyseiseltä tallilta sain paljon kavereita ja suurimman osan kanssa olen vielä tänäkin päivänä yhteydessä. Ratsastustunneilla kävin n. viisi vuotta, kunnes äiti ehdotti vuokrahevosen etsimistä. Aloimme vuokraamaan pikkusiskoni kanssa suomenhevosruuna Topia. Sittemmin on käyty läpi monenlaiset ratsut ja tällä hetkellä vuokrahevosen virkaa toimittaa jättiläismäinen puoliverinen.Kuvauskalustooni kuuluu tällä hetkellä:

-Nikon D3200
-Nikkor 18-55mm (kittilinssi)
-Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 SP Di VC USD Nikon
-Nikkor AF-S DX 35mm f/1.8G

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia kirjoittaessa huomioithan seuraavat asiat:
•Mieti ensin mitä kirjoitat ennen kuin kirjoitat ja muista järkevä kielenkäyttö
•Rakentava kritiikki ja vinkit ovat aina tervetulleita
•Postausideoita ja parannuksia voi aina esittää

Kiitos kommentoijille jo etukäteen! :)