Sivut

maanantai 25. heinäkuuta 2016

Linkkaa blogisi

Tässä joku aiemmassa postauksessa ilmestynyt kuva Brunosta, kirjoitin tämän postauksen kännykällä niin sen takia en saanut kokonaan uutta kuvaa laitettua


Tää onkin harvinaista, että tulee kahtena peräkkäisenä päivänä postaus ;). Ajattelin kuitenkin tehdä blogin historian ensimmäisen Linkkaa Blogisi- postauksen. Olen tänään menossa Poriin jalkapallopeliin, joten voin automatkoilla mukavasti jo katsella linkattuja blogeja.

Säännöt ovat hyvin simppelit:

-Sinun EI tarvitse olla blogini lukija
-Blogin aihe voi olla mikä tahansa, kaikki kissat, koirat, lifestylet, ihan kaikki menee
-Laita kommenttikenttään blogisi toimiva osoite, lyhyt kuvaus blogistasi ja yksi (tai useampi jos tulee mieleen) postausehdotus

Ja eikun linkkailemaan! Aikaa on tämän viikon sunnuntaihin asti!
8 kommenttia:

 1. https://tavoitteenatahtiin.blogspot.fi

  Blogi kertoo täysin koiriin rakastuneen 15-vuotiaan tytön junior handler harrastuksesta ja koiranäyttelyissä käymisestä. Välillä mukana on myös (koira)valokuvaajista haastatteluita. Blogi päivittyy vähintään kerran kuussa, riippuen paljonko on näyttelyitä, ja harvoin postaukset ovat kovinkaan lyhyitä ja koitan julkaista vain hyvälaatuisia kuvia postauksissa.

  Postausehdotuksena lisää DIY-postauksia.

  VastaaPoista
 2. Tassujen Taikaa
  Kolmen pirtsakan Spitzin elämää, arkea ja touhuja. Poppoomme nuorin, Elli on tämänhetkinen silmäterämme virallisten näyttelyiden tiimoilta, muuten kiertelemme mätsäreitä koko poppoon kanssa. Seniori ikäiset Puffe ja Ruusu viettävät rauhallisia eläkepäiviä välillä harrastaen mitä mieleen juolahtaa. Nuorimmaisen kanssa tähtäämme myös pian agilityn maailmaan.

  Postausehdotuksena vaikkapa kuvanmuokkaus, miten ja millä muokkaat kuvasi.

  VastaaPoista
 3. http://koiriamaalta.blogspot.fi

  Tällä hetkellä minulla ei ole koiraa, mutta sitten kun taas on... Harrastuksina vähintäänkin retkeily ja erilaiset temput.

  VastaaPoista
 4. heklamaista.blogspot.fi
  Nuoren sakemannin touhuiluja niin arjen kuin harrastusten parissa. Päälajeina toko ja jälki. Sivuroolissa pikkumusta schipperke. Syksystä lähtien tulee seuraamaan myöskin arkeamme kennellinjalla opiskellessa.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (poistin edellisen kun kokeilen nyt oikeesti saada linkin toimimaan)

   Red Mystery with Paws

   Jos linkki ei edelleenkään toimi niin http://redmysterywithpaws.blogspot.com

   Blogi käsittelee pääasiassa cockerspanieli-neidin harrastustoimintaa, kuten TOKOa, agilitya ja näyttelyitä, sekä niissä onnistumisia ja epäonnistumisia. Näiden ohessa käydään läpi myös ihan meidän arkielämää.

   Satunnaisia postauksia tulee myös liittyen koirien terveyteen, kun työn puolesta käyn luennoilla.

   VastaaPoista

   Poista
 6. http://tempputaituri.blogspot.fi/

  Kaikenlaista koiraan liittyvää postausta, sekä paljon kuvia.

  Postausehdotus: Koiran oudot tavat

  VastaaPoista
 7. Kirjoittelen Suden Huudon nimistä blogia, jonka päätähtinä ovat siperianhusky siskokset.
  Blogissa myös silloin tällöin juttua ja puuhastelua vanhempieni australianpaimenkoirien kanssa ja ehkä vielä joku päivä oman sellaisen.
  Tällä hetkellä blogin aiheet menevät todella laidasta laitaan. On juttua niin lelujen testipostauksista aina kodin esittelypostauksiin. Koirien kanssa puuhastelu on tällä hetkellä hyvin kevyttä lämpien säiden vuoksi. Jahka ilmat alkaa viileneen niin eiköhän saada blogiin lisää juttua muunmuassa vetämisestä ja valjakkourheilusta.

  Suden Huudon

  Ja postausehdotuksia; Myday video ja/tai kuvina, koiran tarvikkeet esittely ja fci lempparirodut jos et sitä vielä ole tehnyt! (Äkkiseltään katsottuna en löytänyt :-D)

  VastaaPoista

Kommenttia kirjoittaessa huomioithan seuraavat asiat:
•Mieti ensin mitä kirjoitat ennen kuin kirjoitat ja muista järkevä kielenkäyttö
•Rakentava kritiikki ja vinkit ovat aina tervetulleita
•Postausideoita ja parannuksia voi aina esittää

Kiitos kommentoijille jo etukäteen! :)