Sivut

perjantai 6. lokakuuta 2017

Blondi ja blondimpi is here !!Hävettää myöntää, mutta taas olen kyllästynyt blogin nimeen ja uutta tuppaa.. :D jotenkin alkoi tuntua, ettei nimi kuvastanut blogia kauhean hyvin. Eikä se kyllä kauhean persoonallinenkaan ollut. Siispä lähti liikkeelle uuden nimen keksiminen. Loppujen lopuksi aikaa ei oikeastaan ehtinyt edes kauaa kulunut, ennen kuin jo ensimmäiset ideat jo tulvivat mieleen. Tovin mietinnän ja nopean googlettelun perusteella uudeksi nimeksi lopulta valikoitui Blondi ja Blondimpi ! Tällä kertaa nimen lisäksi vaihtoon lähti myös osoite. Aktiivisten lukijoiden määrästä ei ole tietoakaan, joten olen pahoillani, jos joku blogiani seurannut ei tänne enää löydäkään ! Osoite vaan alkoi myös tympimään, se oli vaikea muistaa ja oli muutenkin hankala, tämä uusi on helpompi ja varmasti myös nopeampi löytää.

Nimen taustalla on osittain Brunon turkinväri. Blondiksi ollaan poikaa jo ihan pienestä pitäen kutsuttu, ja aika pian kävi ilmi, että luonne sopii turkin väriin myös mainiosti. Välillä ei voi kuin nauraa sille miten tyhmä se osaa olla. Monesti on tullut mietittyä, mitä hernesoppaa sen aivoissa liikkuu. Ihan ihme hepuleita se voi saada tuosta noin vaan ja kerran se jopa käveli valotolppaa päin jäädessään tuijottamaan jotain asiaa sivulla. Välillä se on taas ihan muuten vaan hölmö tai hidasälyinen (niin kuin omistajansakin), joten tylsää sen kanssa ei ainakaan ole.

Oikeastaanhan meistä siis vain toinen on "oikeasti" blondi, mulla kun hiukset eivät moneen vuoteen ole enää olleet lähelläkään blondia. Molemmilta kuitenkin löytyy tämä kuuluisa blondien "luonne" tai miksikä sitä nyt voi oikein sanoa, hidasälyisyyttä ja muuta mukavaa. Siksi tämä nimi tuntuu osuvammalta kuin aikaisemmat. Toivonmukaan tämä nimi nyt myös pysyisi pitkään, enkä heti ensi viikolla siihen kyllästyisi. Ja jos joku ihmettelee, Blondi ja blondimpi tosiaan on erään leffan nimi, siitä idean alun perin sainkin, vaikken kyseistä elokuvaa olekaan nähnyt. :D

Niin joo, ja uuden nimen myötä piti tietenkin väkerrellä uusi banneri ! Idea tuli kuka tietää mistä, mutta lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. Bannerin myötä venkslasin myös hieman muutakin ulkoasua, mutta nyt on kaikki taas kohdillaan uutta alkua varten.

Epäaktiivisuutta on tosiaan taas ollut, mutta syytän yksinkertaisesti ajan puutosta. Niinä harvoina hetkinä, kun on voinut oikeasti istua alas ja olla tekemättä mitään, en ole tosiaankaan jaksanut avata läppäriä. Ei siitä kuitenkaan sen enempää, uudistumisen myötä toivon mukaan vihdoinkin aktivoidun ja saisin blogin kunnolla osaksi arkea. Loppujen lopuksi kuitenkin vain omaksi ilokseni tätä kirjoittelen, joten väkipakon tuntuista en tästä halua.


Uusi ulkoasuEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia kirjoittaessa huomioithan seuraavat asiat:
•Mieti ensin mitä kirjoitat ennen kuin kirjoitat ja muista järkevä kielenkäyttö
•Rakentava kritiikki ja vinkit ovat aina tervetulleita
•Postausideoita ja parannuksia voi aina esittää

Kiitos kommentoijille jo etukäteen! :)