Sivut

tiistai 26. heinäkuuta 2016

Vihdoinkin videota!Nimittäin meidän tempputreeneistä. Kuvasin koko roskan yksin, sen takia osassa videoista olemme aika reunassa tai kuvakulma on muuten huono. Kamera sääti koko ajan myöskin jotain tarkennuksen kanssa, en tiedä miksi se etsi koko ajan uutta tarkennuskohdetta...

Ja vaihteeksi taas elektroniikkalaitteet (tai oikeastaan niiden sovellukset) vihaavat minua, puhelimeni on temppuillut jo monen kuukauden ajan ja nyt videonmuokkausohjelma jonka latasin ja on kuin unelma, onkin sellainen, että lisenssistä pitää maksaa yli viiskymppiä että videoista saa hervottoman kokoisen vesileiman pois. Tällä hetkellä minulla ei ole siihen varaa, ja koska tappelin videon kanssa yli tunnin, julkaisen sen jokatapauksessa oli siinä se vesileima sitten tai ei. Ehkä joskus myöhemmin saan lisenssin ostettua ja videosta vesileiman pois, siihen asti on nyt pärjäiltävä näin.


"Varpaita on kiva nuolla." T: Bruno


Mutta tosiaan, temppuja sun muuta harjoiteltiin, videolla näkyy myös epäonnistumisia, koska en kaikkia halunnut pois leikata. Mentiin hyvällä mielellä ja jokaista temppua vain hetken aikaa, ettei kiinnostus mene. Syliin hyppäämisestä sen verran, että vaikka pari kertaa se näyttääkin vähän epämukavalta ja hurjalta, koira hyppää joka kerta innokkaasti syliin, se ei vain ymmärrä ottaa tarvittavaa vauhtia vaan yrittää aina paikaltaan hypätä sellaisia jänniä tasajalkahyppyjä. Sen takia se ei pääse kunnolla syliin asti ja siksi tätä harjoitellaan porrastaen eri korkeuksilla.

Ihan kaikkia Brunon osaamia temppuja videossa ei näy, siitä puuttuu mm. esineen pitäminen mikä on vielä todella paljon työn alla. Suurin osa on kuitenkin tuossa näkyvillä. :)

Mitä temppuja teidän lemmikkinne osaavat?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia kirjoittaessa huomioithan seuraavat asiat:
•Mieti ensin mitä kirjoitat ennen kuin kirjoitat ja muista järkevä kielenkäyttö
•Rakentava kritiikki ja vinkit ovat aina tervetulleita
•Postausideoita ja parannuksia voi aina esittää

Kiitos kommentoijille jo etukäteen! :)