Sivut

keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Mites meidän kesä?Meidän kesä on lähtenyt melko hyvissä, vaikkakin yllättävän kiireisissä merkeissä liikkeelle. Mulla on miltei koko kesäkuun ajan kulunut aamupäivät tallilla ja iltapäivät tai illat koiran kanssa tai futistreeneissä. Kesätöitä en tälle kesälle saanut, mutta toisaalta ihan mukavaa vaihtelua viime kesälle, jolloin mulla ei ollut miltei ollenkaan vapaa-aikaa. Nyt sitä vapaa-aikaa löytyy tosiaan melkein jo enemmän kun tarpeeksi, Netflixiäkin kun on ehtinyt tuijottamaan luvattoman paljon.

Viime viikolla oltiin pikkusiskoni kanssa Raision alppiruusupuistossa käymässä. Pikaisen vaatteiden valinnan jälkeen nappasin koiran ja kameran mukaan ja lähdettiin bussilla kohti puistoa. Puisto ylitti kaikki kuvitelmani, ehdottomasti kannattaa vierailla, jos sattuu mahdollisuus! Kuulemani mukaan Helsingissä oleva Haagan alppiruusupuisto on vielä isompi ja hienompi, joten siellä suunnalla asuvat, kannattaa käydä nyt kun kukat vielä kukkivat. Puistoissa saisi varmasti hienoja rippi- ja valmistumiskuvia.
Toinen koiramme Saaga, joka oli meillä sijoituksessa, sai hieman ennen kesäloman alkua pentuja, ja eilen 20.6. vihdoin päästiin katsomaan mammakoiraa ja lapsukaisia. Taas oli kamera tarttunut mukaan ja kasvattaja käytti tilaisuuden hyödyksi; pääsin kuvaamaan jokaisesta pennusta naamakuvan ja seisotuskuvan. Kaikki pennut olivat rohkeita ja sosiaalisia, tytöistä löytyi eniten temperamenttia. Paria pentusta vähän ujostutti ensi alkuun kuvaaminen, mutta kaikista saatiin ihan hyviä kuvia.

värisuora

Häntä vähän ujostutti seisominen niin piti pyytää mamma tueksi
mamma ja mamman vauva <3


Pennuista yksi etsii sijoituskotia, ja kasvattaja vähän meille jo tarjosikin, josko ottaisimme taas. Äiti ja iskä olivat kuitenkin sitä mieltä, ettei kolmatta koiraa tule. Uutta koiraa ei siis tule, mutta perheemme sai joka tapauksessa eilen lisäystä. Isäni lähti iltasella kaksoissiskoni kanssa käymään Uudenkaupungin suunnalla. Kukaan meistä ei oikein tiennyt, mille asialle iskä lähti, kunnes siskolta tuli kuva kissanpennusta. Nyt perheeseemme siis kuuluu myös pienenpieni Harald hirmuinen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia kirjoittaessa huomioithan seuraavat asiat:
•Mieti ensin mitä kirjoitat ennen kuin kirjoitat ja muista järkevä kielenkäyttö
•Rakentava kritiikki ja vinkit ovat aina tervetulleita
•Postausideoita ja parannuksia voi aina esittää

Kiitos kommentoijille jo etukäteen! :)