Sivut

tiistai 8. syyskuuta 2015

Hyppäämään!

Lauantaina 5.9. Marianne oli pitämässä mulle tuntia. Pitkästä aikaa päästiinkin vähän hyppäämäänkin.

Aloitettiin tunti ihan vaan rennosti puolipitkillä ohjilla kävellen ja ravaillen, ajatuksena saada Santtu venyttämään eteenalas. Tein ympyröitä ja suunnanvaihdoksia ja välillä Santtu meni tosi hyvin. 

Alkuverkkailujen jälkeen alettiin tulemaan puomeja käynnissä. Kun puomit onnistui käynnissä, alettiin tulemaan samaa ravissa. Välillä Santtu vähän kompuroi, mutta muuten meni ihan hyvin.
Vähän lyhyemmät ohjat voisi olla hieman parempi, mutta tälläistä ravia me haetaan. Pikkuhiljaa paranee. ;)

Välikäyntien jälkeen alettiin ottamaan laukkaa. Ensin laukkasin muutaman kierroksen pääty-ympyrällä jonka jälkeen tulin kolme puomia. Aluksi Santtu siirtyi puomien jälkeen heti takaisin raviin, mutta sitten kun itsekkin skarppasin, laukka jatkui niin pitkään kuin halusin. Tultiin muutamat kerrat molempiin suuntiin. Sitten käveltiin taas hetken aikaa. Käyntien aikana Marianne rakensi pääty-ympyrälle kahdesta tuolista (estetolpat ei ole vielä valmiina) ja puomeista ristikon. Toiselle puolelle ympyrää laitettiin yksi puomi. Aluksi tulin pääty-ympyrällä pari kertaa pelkästään puomin ja kiersin esteen, ja sitten tultiin vasta estekin puomin perään.


Liitomakkara <3


Puomi pääty-ympyrällä

Eka hyppy meni ihan päin seinää. En käyttänyt tarpeeksi ulkopohjetta, joten käännyttiin hieman liian myöhään esteelle, joten Santtu lähti kaukaa ja jäin jälkeen hypystä, jonka seurauksena melkein lensin kaulan yli alas. Santulla onneksi on sen verran kaulaa, etten tipahtanut. ;) Tultiin heti uusiksi ja sitten meni jo paremmin. Pari kertaa olin itse vähän hakoteillä, ja tultiin joko kaukaa ja isosti tai ravilla ihan juuresta, mutta saatiin me muutamat onnistuneetkin hypyt! Tunnista jäi hyvä fiilis, ja vaikkei me kovin isoa varmaankaan koskaan päästä hyppäämään, niin ehkä me silti joskus päästään johonkin pikkukisoihin! :)

Ensimmäinen hyppy :D

Aika kamalan näköistä, pakko myöntää... :D
Tämä oli yksi niistä hyvistä hypyistä :)
Taas yksi vähän kauempaa lähtenyt hyppy
Tässä tultiin aika juureen ja loppujen lopuksi mentiin melkeinpä ravilla yli :D
Ainoa toisen kierroksen hyppykuva, tässäkin tultiin kuitenkin aika juureen.

Lopuksi ravailin vielä n. 15 min eteenalas vaihdellen suuntaa ja tehden ympyröitä. Sen jälkeen vielä käyntiä n. 10 min jonka jälkeen vietiin hikinen heppa sisälle, riisuttiin varusteet ja vietiin tarhaan. Päivä meni hyvin ja kaikille jäi hyvä mieli! :)

Loppuravailuja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia kirjoittaessa huomioithan seuraavat asiat:
•Mieti ensin mitä kirjoitat ennen kuin kirjoitat ja muista järkevä kielenkäyttö
•Rakentava kritiikki ja vinkit ovat aina tervetulleita
•Postausideoita ja parannuksia voi aina esittää

Kiitos kommentoijille jo etukäteen! :)