Sivut

tiistai 1. syyskuuta 2015

Pellolla ja kentällä

Moikka! Nyt on blogi jäänyt hieman vähemmälle huomiolle, mulla ei tällä hetkellä vaan ole ollut tarpeeksi aikaa tai motivaatiota avata konetta. Nyt kuitenkin on tuoretta materiaalia joten sain vihdoinkin raahattua itseni koneen ääreen.

Sunnuntainaoltiin kaverini Sofian kanssa tallilla. Menin ilman satulaa, ensin hetken aikaa kentällä käynnissä ympyröitä ja pysähdyksiä. Otin myös muutaman pätkän ravia, jonka jälkeen siirryimme pellolle. Pellolla kävelin ensin vain ympäriämpäri sieltä täältä. Raviakin otettiin muutama pätkä. Tällä kertaa meidän peltoreissu kuitenkin päättyi vähän traagisemmin, koska meidän piti ottaa taas yksi pätkä ravia ja Santtu joko säikähti tai innostui hieman liikaa, mutta syystä riippumatta päätysin maistamaan apiloita. Santtu siis ensin teki jonkunmoisen sivuloikan ja horjahdin sivulle. Sitten Santtu vielä loikkasi eteenpäin ja äkkiähän mä sieltä alas tulin. :D onneksi ei sattunut mitään. Vielä sellainenkin pieni äksidentti kävi että Santtu sitten lähti vetelemään sieltä pellolta pois autotielle päin. Onneksi se sitten pysähtyi vähän matkan päähän yhden pellon reunaan syömään ja saatiin se ilman sen kummempaa katastrofia kiinni... Kyllä se vähän nauratti juosta ilman kenkiä heppaa kiinni, onneksi Sofialla oli kunnon kengät, jottei mun tarvinnut sentään ilman kenkiä lähteä taluttamaan. :D Mentiin sitten takaisin sille pellolle jolla aloitettiin ja Sofia punttas mut selkään, jonka jälkeen sitten käveltiin kentälle. Kentällä sitten vielä tein käynnissä ympyröitä ja siirtymisiä raviin ja laukkaan. Tänään ei siis loppujen lopuksi kovin rankka päivä ollut, mutta ensi kerralla mahdollisuuksien mukaan Marianne pitää mulle tunnin.

Yritän kirjoittaa mahdollisimman pian taas uusia postauksia, mutta edelleen painavin syy harvaan postaustahtiin on oman koneen puuttuminen (ja toinen syy on nettiyhteys joka on välillä aivan surkea). Ehkä sitten viimeistään kun menen lukioon (eli ensi syksynä) saisin oman koneen ja bloggaaminen vähän helpottuisi. 

Aluksi mulla oli myös tuollainen musta hame päällä, kun tarkoitus oli koittaa ottaa jotain kivoja kuvia sielä pellolla sitten mutta se sitten vähän unohtui... :DVakavaa puuhaa tämä ratsastus
Normaali laukannosto... :D


Käynti näytti enimmäkseen tältä

Santtu mulkkas kameraa :P

Tälläisiäkin pätkiä tuli, mutta kuitenkin huomattavasti vähemmän kun aikaisemmin. Mutta toisaalta, joskus on niiyä huonompiakin kertoja eikä aina voi mennä täydellisesti. Ensi kerralla sitten paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia kirjoittaessa huomioithan seuraavat asiat:
•Mieti ensin mitä kirjoitat ennen kuin kirjoitat ja muista järkevä kielenkäyttö
•Rakentava kritiikki ja vinkit ovat aina tervetulleita
•Postausideoita ja parannuksia voi aina esittää

Kiitos kommentoijille jo etukäteen! :)