Sivut

maanantai 15. elokuuta 2016

Blogiarvosteluja

Hupsista, unohdin viikonloppuna kirjoittaa nämä arvostelut! Tai voiko niitä kovin arvosteluiksi sanoa :D. No, kaippa niistä voi sitäkin nimeä käyttää. Elikkä siis linkkaa blogisi- postauksen kommentteihin tulleita blogeja, olkaa hyvä (parempi taas myöhään kuin ei milloinkaan)! Jokaisen blogin kohdalla on kuva blogin bannerista/ulkoasusta, osoite blogiin, bloggaajan oma kuvaus blogista ja omia mietteitä blogiin liittyen. Kerron nyt vain positiiviset puolet jokaisesta blogista koska en negatiivisiin halua tarttua eikä kukaan niitä kaipaa. Muttamutta, asiaan!"Hei! Ja tervetuloa!

Blogi kertoo 15-vuotiaan tytön junior handler harrastuksesta ja koirien esittämisestä näyttelyissä. Blogi päivittyy säännöllisen epäsäännöllisesti, ja se sisältää, yleensä, suuria ja hyvälaatuisia kuvia.
Blogin pitäjällä itsellään on yksi koira 5-vuotias ranskanbulldoggi uros FI EE MVA Onorato Del Jodonel "Jimi".
Kommentit ovat erittäin tervetulleita ja lukijaksi saa liittyä!"

Tekstin perusteella blogi vaikutti minusta mielenkiintoiselta ja loppujen lopuksi päätyikin lukulistalle. Tykkään ulkoasusta ja esittelyteksti on riittävän pituinen ja kattava. Postauksissa on hyvälaatuisia kuvia ja vaihtelevuuttakin löytyy. Jos jotain jäin kaipaamaan, niin se oli kunnolliset esittelysivut kirjoittajalle ja tämän koiralle, mutta ne eivät aivan välttämättömiä ole. Tämän blogin kautta pääsee paremmin sisään tähän junior handler-maailmaan, itse olen ainakin joskus miettinyt, että miten se oikein käytännössä toimii. Muutenkin on kiva aina lukea hieman muiden kokemuksista näyttelymaailmasta. Kaikin puolin kiva blogi, jota suosittelen vilkaisemaan, jos näyttelymaailma yhtään kiinnostaa. :)"Hei ja tervetuloa!

Tämä on koirablogi mikä käsittelee äidin ja tyttären kolmen rakkaan tassukkaan elämää ja harrastuksia.
Pää kirjoittajana toimii 20vuotias ''tyttö'' Kuopiosta sekä sillointällöin kirjoituksista vastaa ''Mamma''.

Poppooseemme kuuluu vuonna 2009 syntynyt ja kastroitu Mittelspitz uros Puffejoka on meidän niinsanottu kantaisä.
Toisena joukkoomme eksyi vuonna 2014 syntynyt Kleinspitz narttu Elli joka on Mamman sijoituspenikka Magical Rose's kennelistä.
Kolmas ja ehkä tämänhetkinen päätähti on vuonna 2009 syntynyt sekä steriloitu Kleinspitz Ruusu Pienenpolun kennelistä, joka on myös Ellin äiti.

Tällähetkellä blogin päällimmäset puheenaiheet ovat näyttelyt sekä nuorimmaisen pennun kasvu ja tulevaisuus"

Ulkoasu on tässä blogissa melko simppeli ja valkoinen, mutta omalla tavallaan kiva ja tykkään varsinkin koodauksesta. Esittelyteksti on kattava ja sivuilta löytyi hyvin tietoa koirista ja muusta tarpeellisesta. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja postauksia on monen moisia. Koirat ovat suloisia, joten suosittelen ihan vaan senkin takia vilkaisemaan! ;)


Tällä hetkellä tämän blogin osoite ei valitettavasti toimi, en tiedä syytä, mutta sen takia en nyt sitten saa tähän tätä arvostelua tehtyä. Harmi sinänsä, koska oli ihan kivan oloinen blogi, muistaakseni olen joskus ennenkin eksynyt kyseisen blogin sivuille. :) Kirjoittajan toinen blogi löytyy kuitenkin täältä. Tämäkin blogi on kiinnostava ja päätyikin lukulistalle."Tarina nuoren saksanpaimenen harrastamisesta TOKO:n, jäljen ja esineruutuilun parissa. Sivuroolissa pikkumusta schipperke."

Banneri on aika yksinkertainen, mutta pidän siitä, mielestäni se sopii hyvin tähän blogiin. Ulkoasu muutenkin on pidetty aika simppelinä, mutta mielestäni se on kivaa vaihtelua blogimaailmaan. Ei ulkoasun tarvitse aina olla ylikoodattu jotta se olisi silmää miellyttävä. ;) Esittelyteksti on lyhyt ja ytimekäs ja sivuilta löytyy hyvin tietoa. Postauksissa on hyvälaatuisia kuvia ja videoitakin löytyy. Innolla jään seurailemaan tätä blogia, saan täältä toivonmukaan meille lisää treenimotivaatiota ja ideoita, ja nyt koulujen alkaessa (minulla muuten alkaa huomenna lukio, iik..!) päästään seuraamaan kirjoittajan opiskelua kennellinjalla."Tervetuloa

Blogi käsittelee pääasiassa cockerspanieli-neidin harrastustoimintaa, kuten TOKOa, agilitya ja näyttelyitä, sekä niissä onnistumisia ja epäonnistumisia. Näiden ohessa käydään läpi myös ihan meidän arkielämää.
Satunnaisia postauksia tulee myös liittyen koirien terveyteen, kun työn puolesta käyn luennoilla.

Vierailevana tähtenä nähdään usein tädin cockerityttö."

Tässäkin blogissa ulkoasu on melko yksinkertainen, mutta toimii hyvin. Bannerissa esim. teksti voisi olla jollain toisella fontilla, jotta se toisi lisää mielenkiintoa ja näyttäisi huolitellummalta, mutta tekstin väri on hyvä, se sopii hyvin blogin nimeen. ;) Tykkään "luetuimmat postaukset"-kohtien koodauksesta. Esittelyteksti on hyvä ja siitä löytyy blogin perussisältö tiivistettynä. Postauksissa on yleensä hyvin kuvia ja tekstiä on sopiva määrä. Mielenkiintoinen blogi, suosittelen kuitenkin vilkaisemaan!
Voijettä, miksei tää blogi ole jäänyt mun lukulistoille! :D olen ennenkin vieraillut kyseisessä blogissa, mutta jostain syystä ei silloin jäänyt luettavaksi. Esittelytekstiä blogista ei löydy, mutta ei se nyt kovin häiritsevää ole. Esittelysivut ovat kattavia ja ah, rakastan temppuohjeita aivan kamalasti! <3 tästä blogista olen saanut niin paljon vinkkiä ja ideaa tulevaisuuden tempputreenejä varten, ohjeet ovat selkeitä ja esimerkkivideot auttavat hyvin. Postaukset ovat muutenkin monipuolisia ja sisältävät hyvälaatuisia kuvia. Tykkään myös blogin ulkoasusta. Kaikin puolin blogi on aivan ihana ja varmasti seurailen tästä eteenpäin aktiivisesti postauksia. Ehkä me joskus Brunonkin kanssa opitaan noin paljon temppuja! ;)"Blogi elämästäni siperialaisten ja australianpaimenkoirien kanssa.
Haaveilua omasta valjakosta ja koiramäärän kasvamisesta.
Astetta tyhmempää ja hölmömpää huumoria ja sarkasmia on havaittavissa, joten pidäppä pipos löysällä!

Kuulumme myös Best Friend:n #testihaukut tiimiin."

Esittelytekstin perusteella kuulosti mielenkiintoiselta blogilta, joten innolla lähdin tätäkin tutkimaan. Ulkoasu on kiva, tietty aina jotain hienosäätöä voi tehdä, muttei nyt mitään omaan silmään häiritsevää iskenyt näkyville. Esittelysivut sisältävät hyvin tietoa ja postauksissa on hyvälaatuisia kuvia. Varmasti jään tätäkin blogia seurailemaan, olen joskus itsekin haaveillut siperialaisesta vaikka sittemmin on sekin jäänyt, enkä enää koe sitä oikeaksi roduksi mulle. Upeita koiria joka tapauksessa ja blogi on ihan vilkaisemisen arvoinen!

Yhteenvetona: kivoja blogeja kaikki, jään seurailemaan innolla. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia kirjoittaessa huomioithan seuraavat asiat:
•Mieti ensin mitä kirjoitat ennen kuin kirjoitat ja muista järkevä kielenkäyttö
•Rakentava kritiikki ja vinkit ovat aina tervetulleita
•Postausideoita ja parannuksia voi aina esittää

Kiitos kommentoijille jo etukäteen! :)