Sivut

maanantai 1. tammikuuta 2018

Vuoden 2018 tavoitteet

En halunnut tehdä uudenvuodenlupauksia tänä vuonna, koska ne tulee aina rikottua. Päätinkin siis tehdä tälle vuodelle tavoitteita lupausten sijaan !

1. AGILITYLISENSSI JA PIENRYHMÄPAIKKA

Tämä piti alkujaan hoitaa jo alkeisjatkokurssin loputtua eli viime keväänä, mutta erinäisistä syistä se vain venyi ja venyi ja venyi. Päädyttiin äidin kanssa sitten yhteisymmärrykseen siitä, että lisenssi ja ryhmäpaikka katsotaan sitten vasta vuoden 2018 puolella, koska alkuvuodesta saan ajokortin, eli minua ei tarvitsisi olla enää kuskaamassa yhtä paljon. Tämä helpottaa sekä mun vanhempien että mun liikkumista paljon.



2. OPETA BRUNOLLE AINAKIN KOLME UUTTA TEMPPUA

Tätä tuskin tarvitsee kauheasti perustella, mutta kai tähänkin voisi muutaman syyn keksiä. Temput on kivaa meidän molempien mielestä ja ne aktivoi kivasti kans aivoja, joten saadaan lyötyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

3. KÄY USEAMMIN LENKILLÄ

En ole meillä kotona siis ainoa koiranlenkittäjä, äiti hoitaa kyllä myös usein jos en itse kerkeä. Haluan kuitenkin saada tälle vuodelle selkeän viikkorutiinin ja koitan sovittaa koiranlenkitykset arkipäiville viime vuotta paremmin.



4. KÄY AINAKIN YHDESSÄ KANSALLISPUISTOSSA

Tykätään molemmat mennä mettässä ja haluan laajentaa lenkkipaikkojamme, joten olisi kiva käydä tsekkaamassa ainakin yksi kansallispuisto. Todennäköisesti se olisi sitten Kurjenrahka, joka taitaa meitä lähimpänä olla.

5. VALOKUVAA ENEMMÄN

Enemmän suunniteltua visioiden toteuttamista ja monipuolisempaa kuvaamista. Haluan laajentaa kuvaamistaitojani ja koska mulla on pikkusisko jonka voin iskeä kameran eteen, luulisi tämän tavoitteen ainakin onnistuvan hyvin.



6. SÄÄNNÖLLINEN POSTAUSTAHTI BLOGIIN

No tätä tuskin tarvitsee sen kummemmin perustella, mukavampaa sekä lukijoiden että minun kannalta, jos mulla on tietty päivä ja tasainen tahti kirjoittamiseen. Tähtään nyt ensi alkuun ainakin kirjoittelemaan joka toinen maanantai, mahdollisesti myöhemmin asian ja ajan riittäessä joka maanantai.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia kirjoittaessa huomioithan seuraavat asiat:
•Mieti ensin mitä kirjoitat ennen kuin kirjoitat ja muista järkevä kielenkäyttö
•Rakentava kritiikki ja vinkit ovat aina tervetulleita
•Postausideoita ja parannuksia voi aina esittää

Kiitos kommentoijille jo etukäteen! :)