Sivut

tiistai 7. maaliskuuta 2017

MyDay 6.3.2017

Herätyskelloni soi 6.15. Makaan sängyssä ainakin vartin, ennen kuin nousen ylös ja puen. Aamupalaa olen syömässä suunnilleen seitsemän aikoihin. Kymmentä yli seitsemän pitää minun lähteä pyöräilemään bussipysäkille. Bussi tulee n. 7.20. Koululla olen kahdeksan aikoihin. Maanantaisin minulla on koulua kahdeksasta neljään, tässä jaksossa äidinkieltä, kemiaa, saksaa, fysiikkaa ja terveystietoa.

Tänään pääsimme  terveystiedon tunnilta hieman aikaisemmin, kuin normaalisti,  ja olen jo 15.40 lähtemässä koululta kohti kauppatoria. Bussi tulee 15.55 ja bussimatkaan kuluu vähän reilu puoli tuntia. Kotipysäkilläni olen siis suunnilleen 16.30 aikoihin. Siitä pyöräilen kaupan kautta nakkipaketin kera kotiin. Kotiin tullessani kello on suunnilleen 16.45 ja päivällisen syön viiden aikoihin. Ruuan jälkeen leikkaan nakkipalat aksatreenejä varten ja vaihdan pikaisesti vaatteet. 17.25 olen valmis lähtemään kohti hallia.

Hallille saavumme 17.50 ja lähdemme samantien alkulämmittelylenkille. Kuudelta menemme kentälle auttamaan radan rakennuksessa ja kuuntelemaan ohjeet. Me treenaamme suunnilleen aikavälillä 18.20-19, jonka jälkeen on isojen koirien vuoro. Tänään oli vuorossa kontaktien itsenäinen tsekkaus ja sitten valvovan silmän alla tehtiin ekaa kertaa kunnon rataa. Meidän osalta kontaktit tarttee vielä tosi paljon treenaamista, mutta rata meni superhyperhyvin! Rataan kuului yhteensä 17 estettä, mutta sitä tehtiin ensin vain muutaman esteen pätkissä. Lopuksi mentiin Brunon kanssa rata kerran kokonaan ja muutamaa omaa mokaani huomioimatta rata meni ihan älyttömän hyvin! Saatiin kehuja liikkeiden hallitsemisesta ja koirakin oli ihan täysillä mukana. Omassa ohjaamisessa tosiaan on vielä paljon hakemista, mutta kyllä se koira ne oikeat esteet ainakin meni.
Rata oli suunnilleen tämän näköinen, mittasuhteet on varmaan vähän pielessä mutta pääidea välittyy.

Hallilta menemme kaupan kautta kotiin, ja siellä olemme vasta varttia yli kahdeksan aikoihin. Syön rauhassa iltapalaa ja katselen telkkaria, subilta tuli yhdeksältä leffa nimeltä The Internship, jota tuli hetken aikaa tuijoteltua. Kymmenen aikoihin menen käymään suihkussa ja pesen hampaat. Nukkumaan menen suunnilleen puoli yhdeltätoista.

Tältä siis näyttää tällä hetkellä tyypillinen maanantai minulla. Kuten ehkä huomaa, koulujuttuja en missään välissä oikein ehdi tehdä ja illalla rankan päivän päätteeksi en yleensä edes jaksa. Sen takia minulla on usein tiistai-iltaisin kamalasti tehtävää, että saan kaiken ajoissa valmiiksi. Välillä on vaikea tasapainottaa koulujuttuja kaiken muun sekaan, mutta ajan myötä sekin on alkanut jo sujumaan paremmin. Vielä kun rajoittaisi kännykän käyttöä silloin kun pitäisi tehdä jotain ihan muuta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia kirjoittaessa huomioithan seuraavat asiat:
•Mieti ensin mitä kirjoitat ennen kuin kirjoitat ja muista järkevä kielenkäyttö
•Rakentava kritiikki ja vinkit ovat aina tervetulleita
•Postausideoita ja parannuksia voi aina esittää

Kiitos kommentoijille jo etukäteen! :)