Sivut

tiistai 1. elokuuta 2017

Elokuun ensimmäinen



Kesä on kohta jo ohi, nyt on enää kaksi viikkoa lomaa jäljellä. Tuntuu, että aika on hurahtanut vauhdilla, vaikkei mitään erityisemmin ole tehnytkään. Muutama viikko takaperin olin rippileirillä isosena, leiriltä mukaan tarttui flunssa ja olin kipeänä melkein viikon, ja viime viikko meni maaseudulla isovanhempien luona. Koulukirjoja sun muuta tarvittavaa pitäisi kohta taas ruveta etsimään ja normaaliin arkirytmiin pitäisi palautua. Tavallaan on ihan mukavaa päästä taas normaaliin arkeen ja rutiineihin, mutta loma on aina loma, ei haittaisi vaikka olisi pidempikin. ;)



Viime viikko tosiaan vietettiin Etelä-Pohjanmaalla isovanhempieni luona maaseudulla kaukana kaikesta. Ai että kun rakastan sitä paikkaa! Koiratkin tykkäsivät, kun sai liikkua rauhallisemmassa ympäristössä. Lenkkejä tehtiin monta päivässä, joten liikkumaan ne ainakin pääsivät. Kamera mulla oli tietenkin mukana, ja Bruno joutuikin moneen otteeseen pysähtymään ja poseeraamaan ties mihin eri paikkoihin. Rypsipellon reunassa otetut kuvat onnistuivat mielestäni ihan kivasti, samoin ruohopellolta napsitut. Kamerajalkaa testasin myös kännykän kautta toimivan kaukolaukaisimen avulla pihassa, ja kuvista tuli yllättävän kivoja. Isovanhempieni piha on tosi kiva ja kuvauksellinen paikka, ja tykkään varsinkin koristekaivosta, jonka paappa on nikkaroinut. Kuvia tulikin viikon aikana otettua melkoinen määrä, niiden läpikäyminenkin oli melkoinen urakka.

Lenkkeily ollaan hoidettu pitkän liinan päässä, Bruno kun ei aina malta kuunnella kun kutsutaan.


Nyt elokuun aikana olisi myös tarkoitus hankkia agilitya varten C-lisenssi, jonka jälkeen voimme hakea pienryhmäpaikkaa. Siihen asti meidän aksailu jatkuu kuitenkin vielä epäsäännöllisissä omatoimisissa pihatreeneissä.

Hyviä viimeisiä lomaviikkoja kaikille!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia kirjoittaessa huomioithan seuraavat asiat:
•Mieti ensin mitä kirjoitat ennen kuin kirjoitat ja muista järkevä kielenkäyttö
•Rakentava kritiikki ja vinkit ovat aina tervetulleita
•Postausideoita ja parannuksia voi aina esittää

Kiitos kommentoijille jo etukäteen! :)