Sivut

torstai 3. elokuuta 2017

Takajalkatargettitreeniä

Huhhuh, täähän on jo mun toinen postaus tällä viikolla! Tää kuukausi onkin lähtenyt hyvin liikkeelle *koputtaa puuta*, toivottavasti pystyn blogin aktiivisuuden pitämään tällä tasolla tulevaisuudessakin.

Tänään tosiaan pitkästä aikaa harjoiteltiin Brunon kanssa takajalkatargettia. Aika alkuvaiheissa sen kanssa vielä ollaan, pitäisi muistaa useammin sitä harjoitella. Esimerkiksi vauhdista pysähtyminen ei vielä läheskään aina onnistu. Pyrin kuitenkin nyt vähintään kerran viikossa, mahdollisuuksien mukaan vielä useammin tätä harjoittelemaan, jotta sitten joskus ehkä päästäisiin tämä ihan kontaktiesteille asti viemään. Kunhan päästään säännöllisesti taas treenaamaan hallillekin, uskon kontaktien ja monen muun asian parantuvan.

Sopivaa irtonaista kappaletta targetiksi en ole löytänyt, joten tähän mennessä ollaan lähinnä rappusten tai joskus tyynyjen kanssa treenattu. Videota otin myös pitkästä aikaa, videoista kun on helppo itsenäisesti treenatessa katsoa aina korjattavaa ja muuta huomioitavaa. Nyt kamerajalan kanssa se onnistuikin helposti, ei tarvinnut viritellä kameraa mitä mielenkiintoisempien rakennelmien päälle. Naksutin mulla on käytössä, sen takia ruokapalkka tulee hieman "jäljessä". Saagan kyttäys vieressä toi myös hyvää häiriötä treeniin ja ihan hyvin B jaksoi keskittyä. Vähän laiskanpuoleista liikkuminen tosin välillä oli. Treenaamista kuitenkin jatketaan, kyllä me tämäkin sitten joskus hallitaan kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia kirjoittaessa huomioithan seuraavat asiat:
•Mieti ensin mitä kirjoitat ennen kuin kirjoitat ja muista järkevä kielenkäyttö
•Rakentava kritiikki ja vinkit ovat aina tervetulleita
•Postausideoita ja parannuksia voi aina esittää

Kiitos kommentoijille jo etukäteen! :)